🌓

Andanes Metro: Estalvia temps al metro App gratuïta per a mòbil que mostra en quin vagó del Metro has de pujar per baixar a prop de la sortida. Estalvia temps, evita cues i camina menys.

by
on February 18, 2014
(2 minute read)

L’app es diu Andanes i et mostra en quins vagons del Metro has de pujar per baixar a prop de la sortida i caminar el mínim possible estalviant temps i cues.

Simple Cloud Hosting Built for Developers

La vaig descobrir fa uns anys a Londres i un dia vaig contactar el seu autor el qual em va dir que s’estava mirant de fer-ne la versió barcelonina. Programar una app així no és difícil però molt laboriós ja que existeixen centenars de parades de Metro.

L’altre dia estava esperant al Metro i encara quedàven cinc minuts per a que arribes el següent i me’n vaig enrecordar de l’aplicació, és d’aquelles apps que van molt bé per distreure’t mentre esperes que arribi el tren, l’obres i busques on col·locar-te per guanyar temps. Així que vaig decidir que la programaria jo mateix i aquií la teniu.

L’app inclou totes les línies de Metro (L1, L2, L3, L4, L5, L9, L10, L11), les de Ferrocarril (L6, L7, L8) i el Funicular. Havia pensat incloure-hi el Tram però no té massa sentit ja que només hi ha una sortida (corregiu-me si m’equivoco, només l’he agafat una vegada).

L’aplicació és gratuïta i funciona a tots els mòbils amb Internet (iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, etc.), ordinadors i tauletes. Està penjada a l’enllaç que us poso abaix, un cop cliqueu ja hi sereu dins la app, ja que es tracta d’una “web app”. Obriu l’enllaç amb el mòbil i afegiu la pàgina a Preferits o instaleu-la a la pantalla d’inici seguint les instruccions.

xaviesteve.com/pro/metro

Com funciona?

L’app funciona així: Has de buscar l’andana de la parada on vols baixar, és a dir, si has d’anar de Plaça Espanya a Urquinaona, agafaries la L1 cap a la dreta (cap a l’Est segons el mapa). Llavors el que fem es buscar l’andana on baixarem: L1 Urquinaona Est.

andanes metro tube exits barcelona

Si has de fer trasbord, troba totes les andanes en les que has de baixar.

Edita el mapa com a la Wikipedia

Una de les funcionalitats més importants és l’habilitat de tots els usuaris de poder col·laborar i afegir o corregir informació incorrecta o desfasada del mapa directament des de l’aplicació clicant a Corregir.

andanes metro tube exits barcelona-collaborate-edit-fix

Feu-li un cop d’ull, és gratis i us estalviareu temps i cues:

Andanes Metro

Free 100% online banking account

💳 Get your free debit Mastercard

No comments yet

Treasure Chest

Get notified of new projects I make
Usually one email every 3 months

Follow me for cool new products and interesting findings on graphic design, web development, marketing, startups, life and humor.


/*Twitter*/ !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs"); /*Facebook (function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) {return;}js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1&appId=28624667607";fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));*/ /*Google+*/ window.___gcfg = {lang: 'en-GB'};(function() {var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);})();